Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

Over ons

tel: 06-10022272

Ik ben Wendy Scheres. Na mijn opleiding Voetreflexplus (SNRO erkend)heb ik in 2014 een praktijk opgezet onder de naam Voetreflexpluspraktijk Reconnect. Omdat de Traditionele Chinese Geneeskunde me zo aansprak ben ik verder gegaan met studeren. De jaren erna heb ik de opleidingen Acupuncturist, Chinese Kruiden en Tuina therapeut (alle 3 SNRO erkent), met succes gevolgd.

Ik richt me vooral op emotionele problemen, vrouwenklachten, infertiliteit, zwangerschapsklachten / begeleiding en behandelingen op energetisch nivo. Hiervoor volg ik ook diverse bijscholingen.

Nadat ik ook de opleiding Tuina therapeut afgerond had vond ik dat de naam Voetreflexpluspraktijk Reconnect niet meer passend was bij de behandelingen die u kunt verwachten in de praktijk. Sindsdien is de naam Total Therapy Reconnect en ben ik samen gaan werken met Henny Scheres.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P2225100-1024x768.jpg
Tel: 06-13240218

Ik ben Henny Scheres. Ik ben afgestudeerd Acupuncturist en Tuina Therapeut incl Tuina advance (alle 3 SNRO erkent). Sinds 2020 ben ik werkzaam in de praktijk op maandag tm donderdag avond en op vrijdag overdag. Ik richt me vooral op fysieke- en mannenklachten. Ook ik volg hiervoor diverse bijscholingen.

In oktober 2022 beginnen we beide met de jaaropleiding Japanse acupunctuur om onze kennis binnen de acupunctuur te vergroten.

© 2024 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén