Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

tarieven en contact

Betaling en vergoeding per 01-09-2023

1e Consult incl. anamnese € 77,50

Vervolgconsult € 65,-

Alleen Kruiden- of Voedingsadvies (excl. kruiden) € 65,-

Alleen Kruiden- of Voedingsadvies vervolgconsult (excl. kruiden) € 45,-

Chinese kruiden worden helaas niet vergoed. De kosten hiervan variëren per formule en dosering en liggen doorgaans tussen de € 45,- en € 100,- per maand. Dat is circa € 1,- à € 3,- per dag..

Voor kinderen t/m basisschool en ouderen/ernstig zieken wordt de prijs berekend in verhouding tot behandeltijd.

Voor meer info over de prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

De factuur ontvangt u na de behandeling via de mail. Betaling kan contant of met pin direct na de behandeling. Indien u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kun u de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. Doordat wij aangesloten zijn bij de Zhong en de KAB, vergoeden de meeste verzekeraars een deel van de behandeling. Hiervoor moet u wel aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen. We raden u altijd aan om het na te kijken in de polisvoorwaarden van uw verzekering.

meer informatie of het maken van een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tel: 06-10022272 (Wendy) of 06-13240218 (Henny) (ook mogelijk via Whatsapp) – indien u geen gehoor krijgt kunt u gebruik maken van de voicemail. We zullen dan, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u opnemen. Gebeurt dit niet stuur dan een Whatsapp of e-mail om misverstanden te voorkomen. E-mail: info@totaltherapyreconnect.nl

Indien u direct een afspraak wilt maken is dit ook mogelijk, neem dan contact met ons op. We zullen dan, samen met u, de afspraak inplannen op een passende tijd.

Verhinderd voor een afspraak?

Bij verhindering van de afspraak kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna zal de behandeling in rekening worden gebracht.

© 2024 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén