Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

Chinese kruiden


Er bestaat een groot rijkdom aan geneeskrachtige planten in onze wereld. Hiermee kunnen verschillende klachten behandeld worden. Dit is de reden waarom we bij een behandeling vaak een Chinese kruiden voorstellen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor alleen een Chinese kruiden advies (ook dit advies valt onder alternatieve geneeswijze binnen uw zorgverzekering).

Kruiden zijn in het Westen veel minder bekend dan acupunctuur of Tuina, terwijl de mogelijkheden veelvuldig zijn. Daarom worden in China de meeste behandelingen met kruiden gegeven.

Een kruidenformule bestaat altijd uit een mengsel van kruiden specifiek voor u samenstelt. U krijgt dus een persoonlijk advies. Dit kruidenmengsel pakt zowel de klacht als de oorzaak aan, zodat de klacht in principe niet terugkeert. De kruiden worden in een formule gecombineerd die past bij uw situatie van dat moment. Daarom zijn er nauwelijks of geen bijwerkingen.

Het innemen van de Chinese kruiden is voor ons Westerlingen eenvoudig gemaakt: de formule bestaat uit een granulaat dat u in water moet oplossen en (3x per dag) opdrinken. De kruiden staan onder strenge controle van de overheid.

De kruiden worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering.

De Chinese kruiden bestellen we online voor u bij Root Herbs De kosten voor deze kruiden zijn gem. rond de 55 euro per 110 gram (voor 2 a 3 weken) incl BTW en verzendkosten. Dit is afhankelijk welke kruiden er in de formule zitten.

© 2023 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén