Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde. Doel is de stagnaties in de informatiestroom binnen het lichaam op te lossen, waardoor de oorzaak van pijn of ongemak wordt opgeheven. Behandelingen met kleur helpen tevens om inzicht in de achterliggende oorzaken van onze klachten te laten ontwaken. Het licht dringt door tot in diepe lagen van ons bewustzijn.

Harmonie

Met kleurenpunctuur worden nauwkeurig gedefinieerde kleurenfrequenties via de huid in het lichaam gebracht via deze voorkeurspunten. Deze punten en zones hebben als het ware een antennefunctie. De trillingen van de verschillende kleurenfrequenties brengen de helende informatie over op de te behandelen cellen. Doordat de kleurenpuncturist dit heel gericht doet, zullen zowel de trillingen van de cellen als die van de kleurenfrequenties met elkaar harmoniseren. Dat heeft een groot helend effect.

Kleurenpunctuur

Een vermindering van vitaliteit is in feite een ‘licht- en kleurtekort’. Kleur is levensenergie die informatie draagt. Elke kleur heeft een specifieke uitwerking waarmee balans in lichaam en geest kan worden verkregen. We integreren deze prachtige en effectieve methode in onze behandelingen. Kleurenpunctuur is pijnloos, effectief bij tal van fysieke en mentale klachten en geschikt voor jong en oud.

Inge Cox Kleur-lichtolie

In de praktijk maken we gebruik van de kleur-lichtolie van Inge Cox maar ze zijn ook te koop om thuis de behandeling langer kracht te geven.

De Kleur-Licht massage oliën kun je gebruiken om energiepunten, huidzones van het lichaam te masseren. Het verbetert je gezondheid en ondersteunt je emotioneel welzijn doordat via de huid een impuls wordt gegeven aan de buitenkant van het lichaam die doorwerkt naar de binnenkant van het lichaam. Je kunt de Kleur-Licht massage oliën ook gebruiken voor in bad, een voetbad, bodyscrub, bodylotion of op een zakdoekje.

Alle Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen. Deze unieke geconcentreerde oliën zijn samengesteld op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en regulering van het energiesysteem waaardoor lichaam en geest weer optimaal op elkaar worden afgestemd.

© 2024 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén